Botox

Tratament riduri

BOTOX CRAIOVA

Botox, asa cum generic este cunoscuta in intreaga lume toxina botulinica, este de fapt numele unui produs al firmei Alergan folosit exclusiv in Statele Unite ale Americii. „Botox-ul” firmei Alergan pentru tarile din Uniunea Europeana poarta numele de Vistabel, acest produs fiind primul produs din Romania ce a fost autorizat pentru utilizarea in scop estetic pentru toate zonele fetei. Asadar,  vorbind de “Botox” ne vom referi de fapt la toxina botulinica.

Tratamentul ridurilor cu toxina botulinica tip A este cea mai eficienta metoda de a trata ridurile dinamice si partial pe cele statice, dar mai ales pentru a preveni aparitia acestora din urma. Toxina botulinica este o proteina extrasa dintr-un bacil gasit in natura, ce are rolul de a relaxa temporar un muschi. Relaxarea poate fi completa (o greseala frecventa din cauza unui dozaj inadecvat), sau partiala, aceasta oferind un rezultat mult mai natural. Rezultatele sunt complet reversibile dupa 3-4 luni, un efect de o durata mai lunga construindu-se in timp dupa mai multe injectari.

Din punct de vedere tehnic, toxina botulinica se reconstituie cu ajutorul a aproximativ 1- 1,1ml de ser fiziologic, aceasta injectandu-se in zone predefinite, marcate, si la care este calculat numarul de unitati necesare, un flacon de Vistabel (Botox) avand 50 de unitati. Tratamentul va fi adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient, iar rezultatele se vor imbunatati de la o injectare la alta.

Fata este impartita cu o precizie matematica in 3 zone/etaje, iar injectarile in fiecare etaj in parte trebuie realizate privind acel etaj ca un tot unitar, iar fata in ansamblul ei, de asemenea, ca un tot unitar. Prin urmare, dozajul unitatilor trebuie sa tina cont de echilibrul muscular identificat in urma unui consult riguros si a unui set complet de fotografii. Injectiile se fac dupa aplicarea in prealabil de crema anestezica, iar procedura propriu-zisa dureaza aproximativ 5 minute.

Efectul debuteaza dupa 24-48 de ore, iar maximul este la aproximativ 10-14 zile, perioada in care pacientul trebuie sa respecte un set de recomandari. Aceste recomandari sunt in functie de timpul scurs de la injectare, astfel: in primele 6 ore este interzis aplecatul si asezarea in decubit (intinsul in plan orizontal), in primele 24-72 de ore sunt interzise masajul zonelor injectate, loviturile acelor zone, expunerea la temperaturi extreme (se evita saunele, baile fierbinti cat si expunerea la frig), urmand ca pana la 14 zile sa ferim zonele injectate de lovituri puternice cat si de expunerea la caldura sau frig timp indelungat.

Toxina botulinica (botox-ul) reprezinta intotdeauna primul pas in stergerea ridurilor, dar nu de multe ori si ultimul. Ridurile statice, profunde si vechi beneficiaza si de injectarea unui tip special de acid hialuronic ce se poate injecta foarte superficial pentru netezirea completa a ridului.

Toxina botulinica este, de asemenea, utilizata pentru multe alte indicatii precum, corectarea asimetriilor de cauza musculara, corectarea zambetului „gingival”, tratarea ridurilor periorale, redefinirea formei fetei, tratarea benzilor musculare de la nivelul gatului, tratarea transpiratiei excesive sau a contracturilor musculare,etc.

Tratament riduri cu botox craiova

botox craiova

Botox Craiova? Doresti o procedura de Toxina Botulinica in Craiova, sau orice alta procedura de infrumusetare sau tratare a ridurilor si ai cautat Botox? Ai ajuns unde trebuie. De ce? Pentru ca Perfect Touch iti ofera si proceduri de injectare a Botox-ului pentru tratarea ridurilor, dar nu numai, in cele mai sigure conditii, folosind cele mai bune substante, in cel mai profesionist cadru. Toxina Botulinica folosita pentru producerea Botox-ului este o substanta extrem de periculoasa atunci cand procedura nu este realizata de catre un profesionist in domeniu (Chirurg Plastician, Dermatolog, Chirurg BMF-ist sau O.R.L.-ist, conform legislatiei in vigoare din Romania si recomandarilor Colegiului Medicilor din Romania), astfel incat clinicile din Romania si implicit clinicile din Craiova in care astfel de proceduri pot fi realizate legal si in deplina siguranta sunt putine. Din fericire cautarea ta a Botox-ului te-a adus intr-unul din putinele locuri de acest fel din Craiova, dr. Cristian Gheorghe fiind de altfel unicul trainer Teoxane (una dintre cele mai mari firme producatoare de acid hialuronic si produse complemantare acidului hialuronic din lume), iar Perfect Touch by dr. Cristian Gheorghe este si locul unde siguranta produselor si tehnicilor Teoxane este studiata. Tratarea ridurilor si / sau redifinirea conturului facial nu este o procedura de rutina, pentru realizarea ei fiind necesari ani de studiu si mai ales de experienta in domeniu, acumulata dupa foarte multe proceduri de acest fel, sau mult mai bine spus dupa ajungerea la un numar foarte mare de pacienti multumiti. Se spune despre procedurile estetice urmatorul lucru: “o procedura estetica facuta bine, nu se vede”, asa ca fiecare procedura estetica trebuie gandita ca o piesa dint-un puzzle foarte mare care in final trebuie sa arate cat mai natural, astfel incat la final oamenii care te vor vedea, trebuie doar sa se intrebe  „oare si-a facut ceva, sau poate doar pur si simplu arata mai bine?”