POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Cine suntem?

SC PERFECT TOUCH BY DR CRISTIAN GHEORGHE SRL

CUI: 37545805

J16/1128/2017

este societatea care operează site-urile:
www.perfectouch.ro

Ce date personale colectam? Scopul colectarii?

În funcţie de tipul datelor cu caracter personal solicitate, acestea sunt folosite diferit. În textele următoare regăsiţi explicaţii detaliate, în care vă explicăm de ce vă solicităm anumite date şi ce anume facem cu acestea.

Nume si prenume-pt a cunoaste si identifica mai bine pacientii nostri

CNP pentru identificare pacient

Telefon– pentru a va putea contacta

Email-pentru comunicari, expediere diverse documente

Date medicale- folosite pentru interventii si proceduri fara riscuri

Durata pastrarii datelor cu caracter personal?

Nelimitat

Ce drepturi aveti?

Conform noului Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, aveţi o mulţime de drepturi:

1. Dreptul de a fi informat cu privire la modalitatea în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate (cum ar fi această pagină).

2. Dreptul de a accesa datele personale pe care le avem despre dumneavoastră. 

3. Dreptul de a solicita corectarea informaţiilor eronate pe care le avem despre dumneavoastră.

4. Dreptul de a solicita ştergerea datelor dumneavoastră,de a înceta procesarea sau colectarea datelor cu caracter personal, în anumite circumstanţe.

5. Dreptul de a solicita transferul sau portarea datelor către dumneavoastră sau un alt furnizor de servicii

6. Dreptul de a semnala autorităţilor încălcarea drepturilor prevăzute de catre Noul Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal  Autoritatea de reglementare în Romania este: Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal 

Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dumneavoastra.

NOTĂ DE INFORMARE

privind aplicarea prevederilor Regulamentului General de Protecție a Datelor cu Caracter Personal în domeniul activităților de marketing prin utilizarea platformei FACEBOOK/INSTAGRAM

Noi, SC PERFECT TOUCH BY DR CRISTIAN GHEORGHE SRL suntem interesați să vă respectăm intimitatea și, de aceea, politica noastră de confidențialitate și toate procedurile legate de aceasta se conformează Regulamentului General de Protecție a Datelor cu Caracter Personal.

NOTIFICARE DE CONFIDENȚIALITATE

În cele ce urmează puteți regăsi informațiile care vă explică modul în care colectăm datele cu caracter personal în procesul de comunicare cu dumneavoastră prin platforma „Facebook”.

CE INFORMAȚII COLECTĂM DESPRE DUMNEAVOASTRĂ?

Prin platforma „Facebook” nu avem acces direct la datele dumneavoastră cu caracter personal, cu următoarele excepții:

– Vă putem contacta doar dacă, în prealabil, dumneavoastră ne-ați contactat mai întâi;

– Dacă ne dați „Like”, vă putem accesa profilul de Facebook și datele cu caracter personal pe care le aveți disponibile public;

– În momentul în care vă postați o fotografie și vă dați „check-in” în clinica noastra, administratorii paginii pot accesa fotografia dumneavoastră;

– Dacă distribuiți o postare a noastră pe profilul dumneavoastră personal, sau dacă distribuiți o postare personală în cronologia paginii clinicii nostre, sau recomandați clinica nostra unei alte persoane, atunci administratorii paginii sunt notificați despre activitatea dumneavoastră pe pagina de Facebook.

CUM FOLOSIM INFORMAȚIILE DESPRE DUMNEAVOASTRĂ?

Toate informațiile mai sus menționate despre dumneavoastră sunt accesibile exclusiv administratorilor paginii clinicii. Nu vindem și nu trimitem datele dumneavoastră către alte entități.

MARKETING

Ocazional este posibil să folosim serviciul de promovare profilată oferit de platforma Facebook, în condițiile stabilite de compania Facebook, pe care le puteți accesa din secțiunile „Termeni și condiții”, respectiv „Politica de confidențialitate” a paginii.

Puteți oricând renunța la a mai primi mesaje de la noi, printr-un proces simplu de dezabonare („unfollow”).

ACCESUL LA INFORMAȚII, RECTIFICARE A DATELOR ȘI PLÂNGERI

Vă asigurăm că toate drepturile dumneavoastră sunt respectate și că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt integral protejate.

Aveți dreptul de a vă plânge către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Acesta este organismul de control căruia vă puteți adresa dacă considerați că solicitările dumneavoastră nu au fost rezolvate conform legii.

Ne puteţi contacta:

În scris la adresaStrada Lamaitei 27A, Craiova, Dolj
Telefonic: 0748 180 018

Pe e-mail: drcristiangheorghe@gmail.com

 

Instagram