Marire Buze

Marirea buzelor sau simetrizarea acestora este o procedura ce nu se adreseaza unui grup restrans de pacienti, ci este recomandata tuturor persoanelor ce sufera de diverse asimetrii ale buzelor, fie ele congenitale sau dobandite ca urmare a unor traumatisme. Procedura se adreseaza de asemenea persoanelor ce au asa numitele “linii ale fumatorului”, niste riduri situate perpendicular pe buze, in special la nivelul buzei superioare, aparute ca urmare a unui proces mixt de hipertonie musculara si deficienete in calitatea pielii. Isi are de asemenea indicatii pe o gama diversa de cicatrici de la nivelul buzelor, sau doar pentru hidratarea unor buze foarte deshidratate.

Interventia de marire a buzelor se realizeaza dupa o consultatie amanuntita in care se efectueaza un set de fotografii in baza carora se constata nevoile pacientului, caruia ii este explicata si corectitudinea anatomica a tratamentului. Procedura pentru marirea buzelor are loc sub bloc anestezic (cel putin in prima etapa), deoarece confortul pacientului este pe primul loc, in acest fel fiind diminuate si sangerarile, cauza inesteticelor echimoze. In functie de produsul folosit, injectarea buzelor se face fie manual, fie cu ajutorul unui dispozitiv ce dozeaza cu precizie acidul hialuronic.

Dupa efectuarea tratamentului este recomandata aplicarea de gheata aproximativ 3-5 minute la fiecare ora posibila din ziua si din seara tratamentului daca edemul si echimozele sunt importante si este STRICT interzisa masarea buzelor de catre pacient pana la recontrolul ce este obligatoriu dupa 10-14 zile. In aceasta perioada,  pentru obtinerea celor mai bune rezultate este necesar sa evitati expunerea la temperaturi extreme, transpiratul excesiv si este recomandat consumul a 3-4 litri de apa pe 24 de ore. Sunt, de asemenea, interzise fumatul excesiv sau consumul bauturilor cu paiul.

Rezultatul obtinut trebuie sa tina cont de urmatoarele repere:

  • O tranzitie uniforma intre nas si buza superioara prin definirea filtrumului;
  • “Arcul lui Cupidon” definit cat mai natural;
  • Un contur al buzelor subtil care sa delimiteze cat mai fin tegumentul de “rosul” buzelor;
  • Volumul raportat la restul fetei folosindu-ne de numarul de “aur” Phi;
  • Comisuri eversate pentru a evita aspectul posomorat;
  • Buze hidratate corespunzator.

Durata rezultatelor variaza foarte mult in functie de metabolismul fiecarei persoane, in functie de stilul de viata, dar cel mai important, se construieste in timp.

MARIRE BUZE CRAIOVA – PERFECT TOUCH

marire buze craiovaDoresti o augmentare de buze in Craiova, sau orice alta procedura de infrumusetare sau corectare a buzelor si ai cautat marire buze?
Ai ajuns unde trebuie.
De ce?
Pentru ca Perfect Touch iti ofera si proceduri de marire a buzelor in cele mai sigure conditii, folosind cele mai bune substante, in cel mai profesionist cadru.

Acidul hialuronic folosit pentru a da volum  buzelor este o substanta extrem de periculoasa atunci cand procedura nu este realizata de catre un profesionist in domeniu (Chirurg Plastician, Dermatolog, Chirurg BMF-ist sau O.R.L.-ist conform legislatiei in vigoare din Romania si recomandarilor Colegiului Medicilor din Romania), astfel incat clinicile din Romania si implicit clinicile din Craiova in care astfel de proceduri pot fi realizate legal si in deplina siguranta sunt putine. Din fericire cautarea ta de marire a buzelor te-a adus intr-unul din putinele locuri de acest fel din Craiova, dr. Cristian Gheorghe fiind de altfel unicul trainer Teoxane (una dintre cele mai mari firme producatoare de acid hialuronic si produse complemantare acidului hialuronic din lume), iar Perfect Touch by dr. Cristian Gheorghe este si locul unde siguranta produselor si tehnicilor Teoxane este studiata.

Simetrizarea si / sau volumizarea buzelor nu este o procedura de rutina, pentru realizarea ei fiind necesari ani de studiu si mai ales de experienta in domeniu, acumulata dupa foarte multe proceduri de acest fel sau mult mai bine spus dupa ajungerea la un numar foarte mare de pacienti multumiti.

Se spune despre procedurile estetice urmatorul lucru: “o procedura estetica facuta bine, nu se vede”, asa ca fiecare procedura estetica trebuie gandita ca o piesa dint-un puzzle foarte mare care in final trebuie sa arate cat mai natural, astfel incat la final oamenii care te vor vedea, trebuie doar sa se intrebe  „oare si-a facut ceva, sau poate doar pur si simplu arata mai bine?”